Sunday, June 27, 2010

Entri hari Sabtu, exercise di petang hari, peluh macam air terjun, tak dapat tengok gerhana bulan

Kasi can kat gambar bercerita.

Ini yang dimaksudkan exercise sampai peluh macam air terjun tu.

Pic6283 kelihatan mak dan syafiq di kejauhan.

tanah yang tinggi sedikit tu orang punya, so takleh sentuh.

kalau ada ular ke beruang ke harimau ke kira tawakal je la.

semak samun!

Pic6285adik syabil kelukaan.

Pic6288tapi masih mampu tersenyum tersengih

Pic6291mak, adik syabil & syafiq

Pic6292pembantu bersemangat. ni time ada mood nak posing

Pic6293macam ni lah jadinya. senyuman penuh keikhlasan

dengan pampersnya yang penuh tuHee hee

Aa..aa..aa..saya buat kerja jugak tau. Ini yang dalam gambar ni mak kasi final touch lepas saya dan syafiq kerjakan halaman tadi. Saya tengah tunggu turn nak mop lantai. Sebab tadi sapu pasir kat foyer abes debu penuh atas lantai ruang depan.

Pic6240ruang depan yang dimaksudkan

Pic6241lepas ni cadang nak letak bidai kat luar ni. senang nak tido.

kalo tak orang lalu – lalang nampakWhistling

Tak dapat tengok gerhana bulan malam ni sebab awan tebal Sad

5 comments:

  1. Comelnya Syabil ♥

    (http://ohmonstar.blogspot.com)

    ReplyDelete
  2. @Sharinginfoz
    adik syabil kah? dh jadi tabiat dia kalau orang angkat kamera nak snap mesti dia buat muka macam tu..haha

    ReplyDelete
  3. @Khairunnisa'
    kecomelan tu turun dari kakak sulung dia :P

    ReplyDelete
  4. samelah, tak dapat tengok gerhana semalam.

    tapi kat blog saye ade gambar gerhana matahari!
    pergilah jengah :D

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected