Monday, June 21, 2010

Dapat buffered earning pertama & kedua..

Eksaited!

Baru lepas baca pasal ni kat blog sharinginfoz hari khamis lepas [time tu kat seminar], dan terasa nak check nuffnang saya. Tengok – tengok..

..dapat dua buffered earning! Yeah.

buffered_earning_pertama&kedua Buffered earning pertama & kedua dari Nuffnang!

digi_buffered

Best best.

Akhirnya dapat jugak.

Hee..

Sekarang baru saya faham apa itu Buffered Earning, apa itu Metered Earning.

Buffered Earning = hasil dari iklan / ads yang tengah running kat blog kita ni

Metered Earning = Hasil dari iklan / ads yang dah habis running.

 

P/s – Time tengah semangat tengah membara nak berblogging, internet pulak buat hal kat umah. Haih

14 comments:

  1. adik, kakak dh try tepet nuff tu kat wall tp dia tk kuar lak..asal plak nyer...eeeiii ni la jadiknyer bila tk reti nk godik2...sowie :">

    ReplyDelete
  2. @MiszNoRuL
    kakak, jap g saya g tengok oke :) takpe, belajar dari bawah :D

    ReplyDelete
  3. hoho tahniah..lepas ni kena cari trafik jela untuk naikkan earning tu

    ReplyDelete
  4. @saya_arief
    hahaha..takleh takleh *peluk iklan tu kuat kuat :))

    ReplyDelete
  5. tahniah mesti seronok sakan kan..... nanti lagi banyak ya

    ReplyDelete
  6. @Fitrihadi.com
    makasih banyak-banyak untuk tips tu :D

    ReplyDelete
  7. @Sharinginfoz
    hee~ terima kasih! tak banyak pun takpe buat permulaan ni. yang penting, ada..hehe

    ReplyDelete
  8. waaa..dpt buff lg yer..tahniah2..
    keep it up yer! heh

    ReplyDelete
  9. ehee . shiyda lom dpt nuff lg . tsskk

    ReplyDelete
  10. yeahhh kasi sumbat blog dengan trafik okesss

    ReplyDelete
  11. @darkbatman
    hee..baru dapat. thanks aie :D

    ReplyDelete
  12. @Gurlinrainbow
    lepas ni mesti ada. mesti syiok abes time tu :D

    ReplyDelete
  13. @DaHLia
    okeh kak dahlia. makasih!

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected