Sunday, June 20, 2010

Wahhh..rambut sorang blogger comel ni feature kat Photoscape lah :D

Malam kelmarin dulu dulu dulu waktu tengah sangap internet down kat umah sedap-sedap baring mengiring sambil dok edit – edit picture kat photoscape, & waktu tengah best godek-godek kat dalam tu, saya terjumpa feature baru dan feature baru itu mengingatkan saya kepada seorang blogger comel ini!

Agak – agak siapa blogger comel itu? Nahhh..saya bagi klu

.

.

.

.

.

.

.

klu Boleh teka tak sapa?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

dapat tak dapat tak?

Haha..

Oke oke..

Ni saya bagi gambar penuh

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Tadaaa!!!

ailyl2

Kenal tak?

Ailyl ! ! !

ailyl3

Hahah..

Comel!

Ailyl, jangan marah ye nanti muka kedut – kedut jadi tak cantik Batting EyelashesBig Hug

14 comments:

  1. hehhe~ mo potong wambut camni gak laa.. :p

    ReplyDelete
  2. comel seyh...rambut je lar comel..lain x..ahaks

    ReplyDelete
  3. @adza
    nanti nak tengok!
    mesti comel kan :D

    ReplyDelete
  4. @ejum
    tengok betol betol n klik link ke blog dia dulu. tak nyesal punya :D

    ReplyDelete
  5. hehhe~ kalo sy da potong nnt sy gtau.. ngee~ :p

    ReplyDelete
  6. okeyh..

    nak buat gak aa..

    muahhahaha

    ReplyDelete
  7. @** a i l y **
    hahaaha..comel je tengok :P

    ReplyDelete
  8. @Aujinz
    kah kah..try try..nak tengok hasil!

    ReplyDelete
  9. hahhaa awal-awal lagi dah kenal sape tuan punya rambut tu :)

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected