Sunday, November 18, 2012

Syaza & Syasya

Geram sangat dengan budak dua orang nih. Tak sabar nak jumpa diorang.

Syaza rambut dah pendek dah sekarang. Pandai sangat gi potong rambut sendiri. Dah senget sebelah rambut. Ibu dia bawak gi trim, komplen muka nampak mcm org laki. Haha.

Si kecik Syasya tu pulak, kemain bergayut di telefon. Dah macam orang bercinta. Padahal tak paham pun dia cakap. Ibu dia cakap, time dia bercakap tu siap dengan gaya lagi dia tunjuk.

Telefon tu dia sorang je punya. Takleh lansung org lain pegang. Ibu dia tengah cakap pun disambarnya gagang telefon tu. Dia yg nk gayut. Last2 si ibu mengalah, call hp tok dia. Aduhai budak kecik ni.
Malam tu video call dengan diorang kemain Syasya dok menari lagu Kuch Kuch Hota Hai.

Tengok gelagat diorang buat saya rasa tak sabar sangat nak pegi Putrajaya.
Ramai org tegur, "adik kau dah dua (anak), kau bila lagi?"

Part anak dua tu sy tak risau. Tapi part gap umur dia dengan anak sulung dia tu yg buat saya jeles! 20 tahun je beza umur diorang. Nanti anak dah besar panjang, mak masih mantain cun lagi huhu. Macam mak saya. Beza umur kami cuma 22 tahun je.

Takpelah, itulah org kata jodoh kan. Ada la tu kat mana - mana. Tapi, jodoh kalau tak cari tak jumpa jugak ye dak? Sedang diusahakan. In shaa Allah..




No comments:

Post a Comment

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected