Thursday, November 29, 2012

AK-6313 LGK - KUL | 17:45

Kat departure hall.

Serius kelam kabut sebelum sampai airport huhu.

Kutip baju, make sure pintu semua kunci, setel apa yg patut sebelum keluar, order kuih tepung bungkus utk kenduri Aizat anak Kak Sweet.

Paksu dgn Cu tolong hantarkan ke airport memandangkan Dikmat pi Alor Setar hari ni.

Part yang bestnya, lepas ja order kuih kat rumah Tok Minah, belum sempat lintas nak ke kereta nampak posmen lalu. Bila dia slow down tu tahu dah dia nak masuk kawasan umah sapa. (jarak umah Tok Minah cuma 100 meter lebih kurang)

Terus saya lari pegi kat van Poslaju tu. Nasib baik la singgah order kuih. Kalau tak, kena pi pickup kat ofis la nanti nampaknya. Malas ai.

Then lari pi kat keta, Paksu dok tunggu kt seberang jalan depan umah Tok Minah.

"Baru lari banyak tu pn dh penat, acane nak jogging nih?" paksu kata.

Haha. Ai kelam kabut okay. Tu yang penat tu huhu. --Nak jugak defend diri sendiri.

Ok. Flight dh nk jalan.

Bai

No comments:

Post a Comment

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected