Wednesday, April 14, 2010

Mereka mintak saya tulis review pasal produk mereka..tp kenapa blog saya?

Kawan-kawan kesayangan, saya perlukan bantuan. 
Tadi kan, waktu saya check email kat folder spam pasal pembelian online kat gmail, saya mendapati ada dua email dari orang yang tak dikenali..erm..
Boleh bagi tahu apakah bendanya ini?
Adakah benda ni real atau scam?
Boleh sapa - sapa yang terer bagitahu?
Mereka suruh saya tulis review pasal produk mereka..tapi saya tak pasti samada ini betul atau tak. Kalau betul, kenapa saya? bukannya blog femes pun eh kenapa tiba-tiba jadi skema pulak ni?
Apa-apa pun, terima kasih in advance di atas perhatian anda semua..


email offer - dia akan bagi registration code sebagai balasan

:|

9 hari lepas punya email - yang ni pulak akan bagi
 full-time license in exchange :|

dia soh buat review pasal ni

Tolong eh?



















Nak duit lebih? enjin carian pun boleh bagi duit..klik kat sini



12 comments:

  1. boleh percaya ke benda ni u? hati-hati kalau dapat email dari org yang tak dikenali. Kadang-kadang mereka ni penipu..

    ReplyDelete
  2. try aje buat review tu.. then kalau nak kena masukkan butir2 peribadi tu jgn la.. bahaya

    ReplyDelete
  3. @3476321021788056455.0
    itulah pasalnya..takut jugak..tp kalau betul, rugi pulak kalau tak buat :P

    ReplyDelete
  4. @5334747809275714898.0
    oo..camtu eh? nak try..tp takut2 :-s

    ReplyDelete
  5. Klu tak try cuba tak tau kan....
    tp klu yg terlalu mencurigakan tak payah lah buat...

    ReplyDelete
  6. @1251830514314767449.0
    betul jugak kan..hmm..saya try dulu, kalau dia mintak butir2 peribadi mcm en admin cakap tu, baru cancel.

    ReplyDelete
  7. salam...
    eeeeeeeeee takutttttt antu...

    ReplyDelete
  8. @7507554555578803275.0
    hoh? hantu? mana mana? :-ss

    ReplyDelete
  9. in my opinion, ni spam aje.. takyah le..

    ReplyDelete
  10. @9151257742821963217.0
    hm..buntu

    ReplyDelete
  11. kalau review dapat duit lagi masyuk!

    ReplyDelete
  12. @6891665036486766308.0
    dia tak bagi duti mus..tp dia bagi key license utk produk dia..

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected