Saturday, April 3, 2010

Update malam Sabtu

Oke, saya bukan malas nak update entri..tapi jari tengah kiri saya mengalami kelukaan dimana lapisan epidermis terpaksa diremove dan meninggalkan lapisan dermis yang nipis dan terasa sangat ngilu apabila tersentuh benda keras..


tadi masak air, pastu jari sakit ni tersentuh penutup cerek panas tu T______T ~wuuu..sakit :'(


tak best tak best..sangat sakit hati..effect satu badan especially perasaan [eh?]..*nangis


blogwalking pun malas nak komen sebab takde mood disebabkan jari sakit n lappy wat hal lagi takleh connect internet (_ _") - yg ni nanti sy cita.


sakit hati..


bengang..


dah..


nak pegi tido..


selamat malam..









Nak duit lebih? enjin carian pun boleh bagi duit..klik kat sini

12 comments:

  1. alololo..cian cik fina kita..jgn luper sapu ubat k..and be more carefull next time..

    ReplyDelete
  2. Telah terbukti dan tidak dapat dinafikan lagi yang gua adalah seorang yang 'hensom' sebab gua dah follow blog nih. selamat tido..kanapa hari ni semua orang muram..

    ReplyDelete
  3. salam...
    ciannyer....lain kali berhati-hati dijalan raya..hehehehe

    ReplyDelete
  4. hahahahaha! hidung saye pon buat hal. benci benci! sampai demam

    ReplyDelete
  5. huhuhuhu...

    bukan kat Langkawi banyak minyak gamat ker???

    ReplyDelete
  6. alaa ciannya! hehee takpe² semoga cepat baik. Nahh. sy hadiah 1 klik Gatsby untuk awak.

    ReplyDelete
  7. @8328191997938060838.0
    thanks kak mimie..

    ReplyDelete
  8. @3025931719809562630.0
    :D thanks for following :)

    ReplyDelete
  9. @7377365735920345516.0
    jalan raya? oke, terima kasih pak long :P

    ReplyDelete
  10. @3943423940944128201.0
    huhu..idung buat hal memang menyeksakan

    ReplyDelete
  11. @8682253563217661289.0
    sapu gamat healin :P

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected