Wednesday, April 28, 2010

Letak butang Like macam kat facebook kat blog!

Teruja saya hari ni sebab dapat belajar benda baru dari sorang pakwe yang tengah belajar kat Wellington, NZ ni. 




Button LIKE macam kat FACEBOOK! Weehuu..






Fungsi button like ni sama je dengan yang kat facebook. saya quote balik dari blog pakwe ni.


Kelebihan butang ni ialah ia akan publish di facebook anda, kalau anda like entri tersebut. Dan kawan-kawan fb lain akan teruja lah nak tengok apa yang anda like tu kan? So, traffic meningkat.

So, apa lagi..


Jom la pakat terjah ARC13 & pelekat ramai-ramai button ni kat blog!


Sebelum tu, jangan lupa klik butang tu dulu kat bawah ni :D




 

18 comments:

  1. waaa!!!! thanks so much...! bagus bagus... baru tahu!



    baca i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>BAGAIMANA NAK JADI BLOGGER YANG DIKENALI RAMAI DENGAN BERKESAN !



    ReplyDelete
  2. @2390603921153308952.0
    klik like dulu baru saya pegi..hahah..gila kejam paksa orang.

    ReplyDelete
  3. haha. seronok seronokk!
    suda like disitu. weuhuuu;)

    ReplyDelete
  4. @98636384484082612.0
    ci bunbun, cepat pegi letak kat blog laju-laju..boleh saya pegi klik pulak :D:D

    ReplyDelete
  5. hehe kebetulan ek, sama pulak posting ari nih haaha.

    ReplyDelete
  6. @8421720418696856874.0
    tu la..teruja punya pasal :P

    ReplyDelete
  7. owh harini blog aku popular. sayang korang!

    ReplyDelete
  8. @1213212957804992860.0
    sama-sama :P
    tolong kawan-kawan ni best sebenarnya :D:D

    ReplyDelete
  9. wahhh..tips yg bgs2...thx yer kamuuuu

    ReplyDelete
  10. @darkbatman
    sama-sama :D
    buat tau..saya nak g klik :P

    ReplyDelete
  11. Tima kasih tuan rumah.

    Aku Like..!

    Hehehe...

    ReplyDelete
  12. @Aku
    makasih ye! dah klik like jugak :D

    ReplyDelete
  13. fina! tq aily dah try ini. TQ FINA, TQ ENCIK ARC! :)

    ReplyDelete
  14. @** a i l y **
    wee~ lepas ni jadi fenomena la pulak lepas klik klik nuff! welcome :D

    ReplyDelete
  15. wow. comel2. haha. ada gaya. ada style r. haha. tq anywys =D

    ReplyDelete
  16. @7381321631252177568.0
    welcome..pakat buat ramai-ramai :D lawan klik LIKE pulak :D

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected