Sunday, May 29, 2011

Pasal Shahz Jaszle

Tetiba teringat kat dia =P
Esok ah cerita. Taip kat sini lambat.



Bai!

12 comments:

  1. err.. tak minat lah dia neh. keh3x

    ReplyDelete
  2. @HEROICzero
    Dulu minat gak dia ni, almaklumlah hensemmm. tp lepas berskandal ngn maria farida, potong teros :P

    ReplyDelete
  3. hahaaa...same la aku pina.dlu minat,tp skrg hampehh...kontroversi je lebeh...

    tengok cm bf aku tu,relaxs je.xde nk kecoh2 pon psl aku ngn dia kt media.ktorang nk kwen nnt bru buat press conference...

    camtu la bru bintang paling popular kan?

    ReplyDelete
  4. @aza shafiza
    eh fiza. fiza. ko cakap pasal sapa nih?
    shaheizy sam kah?
    oit oit.

    ReplyDelete
  5. hahaaa...well,bf aku tu kan...hahaaa

    ReplyDelete
  6. @aza shafiza
    grr..kita kan dh sepakat nak share HAHA

    ReplyDelete
  7. @Aisumi Chan
    haha..termalas pulak :P

    nanti bila dah update, ai roger yu eh :D

    ReplyDelete
  8. thanks letak gambar saya tu.. esok tulis yang baik-baik je tau hihihi :)

    ReplyDelete
  9. mocik tak suka aihh dia ni -..-"

    ReplyDelete
  10. @meaw
    mokcik, kami suka dia dolu2 ja. pastu kureng dah lepas dengar dia bercinta ngn auntie apantah nama dia tu..

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected