Thursday, January 21, 2010

Cincin tu…pencuri dah dijumpai


Saya rasa saya tau sapa pencuri cincin tu..
Patut la dia asek usya-usya jari saya semenjak 3-4 hari lepas [pembaca : sila kecilkan mata sebelah kiri]
Ada niat tersembunyi rupanya ye..kiranya tinggal tunggu masa ai tanggalkan je la ye..


cuba menyembunyikan muka ketika ditemui

turut ditemui bantal pelik peluk berwarna pink

tanpa baju

terdapat makanan di tangan dipercayai roti gardenia

lokasi persembunyian : kat bawah penyidai besi dalam bilik mak

muka kantoiWaiting

Sebenarnya dah dua ke tiga kali dia amek cincin tu. Tapi yang bestnya dia pulangkan balik bila dia dah boring main [letakkan cincin kat jari, pastu bawak rata-rata pegi main sambil jari yang pakai cincin ditegakkan – elakkan cincin jatuh]




sila jangan terpedaya dengan muka comel beliau
beliau tak salah, begitu juga dengan kakaknya kerana dilahirkan comel [Feeling beat up].

sekian.

12 comments:

  1. @dizzydude
    comel kan..hilang 2 3 kali pun takpe..heehee~

    ReplyDelete
  2. kirim slm kt pencuri cincin sakti itu yer.hihihi

    ReplyDelete
  3. nasib baik jumpa pencurinya...ngeh ngeh ngeh..
    ade bukti?

    ReplyDelete
  4. @Aujinz
    hasil siasatan terpaksa dirahsiakan. jadi sebarang bukti tidak dapat dikemukakan di sini. ngeh

    ReplyDelete
  5. @::aMaD::
    dia kirim salam balik kat awak..heheh

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected