Monday, January 4, 2010

Contest baru pulak





Nampak banner kat atas ni?
Sila klik kat banner kat atas untuk menuju ke rumah tuan tanah [eh, ke tanah tuan rumah?] kira halal lah..


Setelah tak tahan melihat hampir setiap entri mengatakan tentang hal ini kat gengblogger, maka untuk tidak menjakunkan diri, seluruh pergelangan tangan ini digagahi demi memenuhi tuntutan naluri untuk menyemakkan diri kat ruangan komen tuan tanah tersebut..


Maka dengan itu, terhasil lah gambar ini hasil dari gedikan godekan saya kat album. meh kita terjah..




Sedikit info tentang gambar ini :


ini gambarnya [of course la kan]






Lokasi : Pantai Chenang Langkawi
Model : Adik sepupu - Aisyah [tapi buat tulisan ngn kulit kerang nama AisHah-.-"] - sori dik aisyah, kak na tak gerrab (bak kata zizan RL)
Masa : Yang saya ingat, waktu petang, keluar ronda-ronda pulau di kala hari minggu.


Jadi tuan tanah, sudi-sudikanlah diri menilai seni fotografi saya hasil dari sebuah kamera yang dah rosak..


P/s - Jangan lupa basuh kaki. Sekian


\\updated

18 comments:

  1. cm ne amik gambar tu..cm dr tmpat yg tinggi je....sbb bdak comey tu nampak kecik..hehe

    ReplyDelete
  2. cryangel : berdiri macam biasa je. teknik kot..hehe. saya pn dah tak ingat..LOL :P

    ReplyDelete
  3. nice 1!
    cuma perkataan aishah tuh kalau bole edit kasik lagi nampak sket maybe lagi gempak.hihi

    ReplyDelete
  4. aidi-safuan : saya pun terfikir camtu. ni kalo edit balik agak2 salah tak..hehe

    sharinginfoz : hee~ blur takde entri, tu yg join kontest tu.

    ReplyDelete
  5. bagus laa hang Fen..
    gune kamera ape?

    ReplyDelete
  6. waaa........ tp tulisan kat pasir tu tak berapa nmpk ar.. ehehe.. nways gud luck!

    ReplyDelete
  7. ojin : guna kamera casio exilim yang dah rosak :-s

    jard : ye ke? ni serius kena adjust balik

    ReplyDelete
  8. salam...
    memang syahdu nengok pic tu.....

    ReplyDelete
  9. in ambik gambar paki satelit ke tangga?

    http://www.88hbz.com/2010/01/contest-baru-la-pulak.html

    ReplyDelete
  10. hbz : hahah..tak pakai apa2 pn..teknik je ni..
    oh oh..nampaknya teknik saya berkesan menampakkan sy amek dari tempat tinggi..*walaupun saya rendah

    ReplyDelete
  11. hye meh la singgah blog saya http://download-get.blogspot.com/

    kalau rajin jadi lah follower saya, kalau super rajin click la adsense saya, advertise tue hehehe thx

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected