Wednesday, March 31, 2010

Aku Join Mencari The Ranggi

Photobucket


Contest time!! Jom pakat-pakat memeriahkan majlis..meh meh..



Oleh kerana si empunya blog ni adalah Lanun Ranggi, so konsepnya senang. Kita cari harta karun!


Takde slogan, takde time limit, takde pilih pilih siapa best...
siapa cepat dia dapat! Fair and Square.

Ape syarat?

dua jer...
1. korang mesti ade ID. Janji korang bukan Anon. Korang takmo jadi follower?.. no hal! [ BAIK! ]

Tapi...sebagai menghargai Follower DAN Pengomen Tegar, ade bonus untuk korang. Hadiah + bonus Follower + bonus Pengomen Tegar = 3 hadiah korang dapat! [ ALRIGHT ]

2. Sila bagi info kontes dia dalam blog korang ok! [ DONE ] The more the merrier! Dah warwarkan...post link entri korang..En. Lanun akan skodeng! [ SIAP PAK! ]

Hadiah?

Akan di beritahu di dalam Peti Harta Karun! Tak seberapa. Tapi masih bernilai. Kita nak seronok seronok kan???

Macam mane konsepnya?

1. En. Lanun akan post soalan berkaitan entri merapu dalam blog dia. Korang selongkar blog dia cari jawapan...jawapan tersebut adalah kata laluan untuk mendapatkan satu daripada empat kunci untuk membuka peti harta karun. Simpan leklok..jangan bagi kat orang lain.

2. Soalan akan di pos berkala untuk bagi korang masa selongkar blog En Lanun. Masa entri soalan di pos akan di beritahu bila korang berjaya memberikan password.

3. Entri Peti Harta Karun akan di poskan paling last. Masa akan di beritahu. Masukkan kunci kunci yang korang dapat (password) untuk claim hadiah korang. Arahan terakhir ada dalam Peti Harta Karun okeyh!

4. Siapa cepat dia dapat. En. Lanun takkan bertanggungjawab sekiranya korang lambat di sebabkan kelembapan internet korang!


So, apa lagi..terjah En. Lanun Ranggi sekaranggg!!


kunci pertama akan di post pada 1 April 2010 jam 3

petang



Nak duit lebih? enjin carian pun boleh bagi duit..klik kat sini

18 comments:

  1. hahahhaha...
    nasib baik laa yang hang highlight tue bukan soalan...
    kalau takkkk...

    biar diorang naik kapal sendiri Fen..


    keh keh keh...

    ReplyDelete
  2. @2664088053217202650.0
    huhu..boleh ke mcm ni?

    ReplyDelete
  3. Boleh...

    nanti jangan jawapan pun hang post..
    esok menganga plak tak dapat hadiah..


    hohohohoho..

    ReplyDelete
  4. @1339645888265406211.0
    hua hua hua..nehi..ni sebab semangat sangat sampai terrr kopipes :P

    ReplyDelete
  5. @8622989891975543301.0
    jom jom \:D/

    ReplyDelete
  6. salam...
    haku nak jadi lanun boleh...???

    ReplyDelete
  7. @1188468898934260881.0
    tak faham ke fid? kena tanya en lanun :P

    ReplyDelete
  8. @8100262395846658466.0
    boleh boleh..jom jom :D

    ReplyDelete
  9. wahhhh besttt...rase cam nk join jek taw :P

    ReplyDelete
  10. @4623252471166256031.0
    wuhuu..tunggu apa lagi kak..jom terjah!

    ReplyDelete
  11. Banner dah siap...

    boleh kopipes kat belog.. :D

    ReplyDelete
  12. kene pakai baju sukan nih..hahaahah

    ReplyDelete
  13. @594821069921049680.0
    dengan kadar segera..hahah

    ReplyDelete
  14. sorry..xtau nak tulis kat mane.. thnx ye slalu mlawat blog en mimpi! =) tengggss kamu mmg best

    ReplyDelete
  15. @3964946607374631655.0
    awww...eh encik mimpi, sy yg patut ucap tengs kat encik mimpi sbb melawat sini dulu :D
    lagu encik mimpi best..tiap kali masuk blog en mimpi mesti sy ulang lagu kat sidebar tu 2 3 kali..ngee~

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected