Sunday, August 22, 2010

Ini ada cerita sejuk yang menusuk ke tulang dan…

..cerita panas yang membuatkan jiwa ini hangat macam kena peluk dengan kain selimut allahyarhamah tok. Al – fatihah buat tok. Selesa sekali berkali - kali.

Pagi ni bangun awal dari hari – hari biasa. Pagi tadi tidur lewat lagi macam malam kelmarin sebab tiba – tiba rasa nak tulis entri. Lepas publish entri, buat fanpage pulak. Tak reti, tapi teringin nak buat haha. Makasih kepada orang yang Like fanpage saya tu Love Struck

Tak pastilah samada awal – awal pagi memang sejuk ke tahap cucuk tulang ke ataupun kebiasaan keluar lewat sebab selalunya sampai pejabat lagi 4 5 menet je nak ke pukul 8 yang tak selalunya sejuk tahap menggigil macam pagi tadi.

Best rupanya datang keja awal ni. Tak ramai orang. Aman je. Takde rushing – rushing.

Masuk ke pejabat pun sama. Sejuk berganda – ganda apabila meja saya tepat berada di bawah lubang angin a/c. Dalam sejuk – sejuk tu, trip pulak. Satu pejabat black – out. Lama pulak tu. Sempat juga tido barang seround dua sambil dipeluk sisa – sisa kedinginan a/c sebelum trip tadi. Nyaman dong. 

kita ke cerita panas pula..

Lepas selesai masalah black – out, dapatlah online menggunakan wifi pejabat. Tergerak hati nak check akaun nuffnang saya. Alhamdulillah..dapat lagi buffered earning.

13th&14th_BE
Digi lagi & lagi!

What more can I say, thank you lah!Love StruckBlushingKiss 

Terima kasih di atas kehangatan pelukan kasih sayang kalian NUFFNANG *peluk Big Hug

4 comments:

  1. buffered earning tu menatang apa wey? sumpah x tau!

    ReplyDelete
  2. @5917506113756659409.0
    nanti - nanti saya cite yek.

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected