Sunday, August 15, 2010

Jom enhance smileys anda di Facebook dengan Facicons

Dah bosan dengan ikon smiley biasa – biasa je kat facebook korang? Setakat ikon :) :)) :P n habis – habis koman pun boleh buat ikon ni –> ♥ guna alt+3 / <3 atau copy paste ikon best – best macam ni

▒▒▒▒▒▓
▒▒▒▒▒▒▓
▒▒▒▒▒▒▓
▒▒▒▒▒▒▒▓
▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓
▒▓▓▓▓▓▓░░░▓
▒▓░░░░▓░░░░▓
▓░░░░░░▓░▓░▓
▓░░░░░░▓░░░▓
▓░░▓░░░▓▓▓▓
▒▓░░░░▓▒▒▒▒▓
▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓
▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓
▒▒▒▒▒▓▓▓▒▒▒▒▓
▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▒▓▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▒▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▒▒▓▒▒▒▒▒▓

dan macam semak bila tengok kat kotak komen kawan – kawan yang lain penuh dengan mesej ni kat bawah setiap komen ada mesej sakit hati ni

facicon_6
semak kan >.<

 

facicon nak ikon camni tak?

Jom ikut saya!

Mula – mula pegi ke facicons.com

 

kemudian

facicon_1 
klik download

 

step seterusnya

facicon_2
klik continue

 

pastu

facicon_3
klik install

 

then akan keluar window untuk instruction soh korang refresh fb masing – masing (f5) dan lepas korang tekan refresh / f5 kat facebook masing – masing, maka keluarlah butang ikon facicon kat kotak wall post korang dan kotak komen kawan – kawan korang..

facicon_4 

Selamat berbuka!

facicon_7 

15 comments:

  1. @Mimie.Candy Cane
    sama - sama kak <3

    ReplyDelete
  2. @Syafrizal
    ha'ah..sy install pun sebab sakit je hati tengok semak macam dalam gambar 1 tu hehe..

    ReplyDelete
  3. @cik helena
    eh, tak jadi? jadi cmana tu cik hel?

    ReplyDelete
  4. malas lah nak install install ni..=))

    ReplyDelete
  5. @NARDtheNERD
    sy pn malas jgk awal tu. tp tgk step dia simple gila. mcm tambah extension kat chrome. tu yg install hehe.

    ReplyDelete
  6. @Aujinz
    semak sangat tengok kat kotak komen masing - masing hahah..padan muka saya turut terjebak >.<

    ReplyDelete
  7. ouh ptut la. haha. bnyk nmpk de iklan tu. ingt virus ke apa. hehe. nice. tq 4 info :D

    ReplyDelete
  8. @cybernetic88
    sama - sama. lepas ni cantik la sikit kotak komen tu :)

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected