Wednesday, March 31, 2010

Hilang habis suma..

Kawan-kawan sekalian [blogspot], pernah jadi mcm ni tak kat dashboard korang?
Masuk ni dah dua kali dah..kenapa ha?





Sapa-sapa ada jawapan..tolong ek..*buat muka seposen 




P/s - baru perasan, sejak dua tiga entri lepas, asek letak gambar printscreen je..hmm..kira halal lah.





Nak duit lebih? enjin carian pun boleh bagi duit..klik kat sini

10 comments:

  1. nanti ada balik la tu.. dulu saya pun cuak jugak bila hilang.. 2x jadi kat dashboard saya =P

    ReplyDelete
  2. @3153067182031349737.0
    oo..jadi jugak ek? tp tu la..kenapa jd cmtu..pelik..

    ReplyDelete
  3. maybe terhide the site that u followed..
    check balik setting kat area2 tu jugak...=)

    ReplyDelete
  4. @806596370727917395.0
    selalunya sy klik takde masalah pun kat username..tros dia direct pegi ke profile blogger..awk punya profile tak dapat diakses..sy tak pernah alami benda ni sblm ni..

    ReplyDelete
  5. Owh..tak pernah terjadi pon...

    ReplyDelete
  6. x penah jadi. hahahahhaa
    tenet kamu kot lemah daya pegerakannnya.. ;p

    ReplyDelete
  7. @8170550920784034624.0
    dah dua kali jadi T_____T *nangis

    ReplyDelete
  8. @7979396063677777028.0
    huhu~boleh camtu ek? ingat ilang abes..kalo tak, jenuh la nak mencari balik blogger utk difolo..fiuh

    ReplyDelete
  9. so far kak zie x pnah ler plak terkena ginie yang..hehehe. btw, redbloodsnow enterprise™ akak dh x kaler merabunkan mate lg dah..hehehe :P

    ReplyDelete
  10. @5496936070626748920.0
    oke, thanks kak zie! boleh la meroyan lama2 sket kat situ..heheh

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected