Thursday, March 4, 2010

Hadiah dah sampaiiii!! Thanks kakak sayang!

Hari tu kan saya join online contest kat sini anjuran Kak Sharina. Dan ditakdirkan saya menang pertandingan tu..alhamdulillah..


oh..habis satu malaya tau saya keja kat mana :P
Dan hari ni hadiah dah sampai..walaupun lambat sket, yang penting hadiahnya dah sampai..ngeh.


tengs kak sharina!
Terima kasih buat daun keladi Kak Sharina..lepas ni buat la lagi :D



Oke, tu je..pasni saya padet pasal kejadian kelmarin ye ♥♥♥




8 comments:

  1. hehe..dh sampai pun hadiah yg x seberapa ni......hope u like it...

    ReplyDelete
  2. salam buat tuan umah..
    tahniah la dapat adiah....tak nak buat contest ker....?

    ReplyDelete
  3. @1158296663276321791.0
    suka! terima kasih kak :D

    ReplyDelete
  4. @8785041647594021298.0
    salam paklong..terima kasih :D..ada niat nak buat contest tu. dh ada tajuk dah pun..tengah tunggu masa yang sesuai je :P

    ReplyDelete
  5. @4450091070634580921.0
    huhu~ thanks moon!

    ReplyDelete
  6. ehh..manO komen sey?..

    ekau delete yo fentomato??...:-w

    ReplyDelete
  7. @2760757372120956510.0
    :-ss :-ss mana ada ojin :((:((
    ada error kat mana -amana kot..cuba tgk kat Ai tulis, Yu Komen tu komen tak bergerak2 :-s

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected