Monday, April 4, 2011

Rasa macam nak beli tablet lah :D

Eh tak tak..bukan sebab nak doodle ke apa..

Takde ni haa..

image

Tadi kat meeting, tengah bincang pasal perubahan kedudukan pasar malam..pastu masing – masing bila nak tunjuk sesuatu kawasan kat dalam slaid tu, diorang main sebut je..”tuu..tuu..”. Semua org buat camtu. Even tuan pengerusi pn sama haha.

Last – last terpaksa guna kelebihan saya dalam ‘agak – mengagak’ part mana sebenarnya yang diorang ‘tuu’-kan dan menggerakkan mouse di kawasan yang saya rasa diorang tengah bincangkan tu. Pastu bila betul, diorang akan ramai – ramai “Haaaa..kat situ kat situ”

Sedih kan?

image

Rupabentuk tablet tersebut

Boleh je nak guna kelebihan (lah sangat) melukis ai ni kat situ (slaid). Tapi kang tak pasai – pasai bos marah pulak sebab dok conteng – conteng slaid dia=.=

Rasa macam nak suggest kat Pegawai IT je soh beli satu..senang sket keja kan? Tapi, tak suma reti guna kot kn? >.< (bajet diri sendiri terer)

HNSF

Ele, padahal boleh je tulis guna default pen yg dh ada dalam power point tu. Ngada – ngada.

11 comments:

  1. gunalah hidung.. eh.. gunalah bamboo tablet cap wacom.. sila sila..:P..

    kalau tak guna ms present, ang leh guna buat doodle, mcm saye...:P

    ReplyDelete
  2. @Aujinz
    wehh..dah pakai kaaa? doodle tak pandai T3T

    conteng2 ai terer la. T___T

    ReplyDelete
  3. follow me...http://aziraismyname.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hahahah time lecturer pun cmtuh gak
    ktorg kalau nk tgk video2 best sume pakat2 tuuu jer
    bila dh btol haaa yg tu lah.. ;D
    beli jer byk function der nnti
    hohoho

    ReplyDelete
  5. @Raji berkata
    haha..kan kan?
    nak usya2 dulu huhu..selain time presentation, boleh conteng2 skali kan :P

    ReplyDelete
  6. @For Popularity
    uhuhu

    @Aza shafiza
    hahaha..kalo mintak sam belikan boleh tak? haha

    ReplyDelete
  7. eh pakai wizard pen lagi best..senang nak jangka cursor tu jatuh kat mana.. tapi harga dekat RM200 ar.. wuu kena betul2 nak guna br bleh beli..

    awak.. anda di tagged..kalau tak jawab abaikan :)

    5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

    ReplyDelete
  8. @Bro fit
    ye ke? tak pernah dengar..jap nak google.

    yang tag tu kalau rajin saya buat eh? :P

    ReplyDelete
  9. nice wacom./.hhehe. tapi lau dapat ipad lg best T.T :P

    ReplyDelete
  10. @Encik Amman
    huhu..ntah kenapa saya tak minat dengan iPad :P

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected