Sunday, April 10, 2011

Yuyu Zulaikha-Fererro Random GiveAway


Try picit header Yuyu tengok apa jadi Open-mouthed smile

Oke. Ini review saya pasai blog Yuyu ni.

Awal saya kenal blog dia saya taktau pulak dia orang Langkawi. Tapi bila dia cuti semester ni n balik ke Langkawi dan asek cerita pasal Langkawi je, maka tahulah ai yang cik Yuyu kita ni orang Langkawi. Melekat teros ai tell yu kat blog dia ni. Haruslah kan support orang sepulau hehe.

Saja join giveaway ni sebab hadiah – hadiah dia sangat best oke.

Tu je. Bai.

2 comments:

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected