Tuesday, April 12, 2011

Bertuah betul NOMBOR 567! Menang Giveaway Yuyu Zulaikha~

Weehu~

Sepatutnya entri ni dibuat semalam lagi..tapi memandangkan malas tahap gaban, maka terpaksa dipos pagi ni..

Tengok tajuk pun dah tahu kan? Tengok ni..

senarai_peserta_giveaway_yuyu

Saya no last sekali Nailbiting

Tapi tapi tapi..

keputusan_giveaway_yuyu

Menang jugak Hee hee

Walaupun awal – awal tu silap submit link-.-“

Apapun, dapat la di promote Yuyu sebanyak 5 kali dalam sebulan huhu..
Cemana la gamoknye direview oleh blogger terkenal ni ye Tongue

BTW, thanks ye YUYURed heart

 

20 comments:

  1. tahniah adik ...dpt ferrero rocher eh...ala, kt langkawi kan dh murah dh coklat tu..hehehehe

    ReplyDelete
  2. @MiszNorul
    huhu..xnk fererro rocher tu..nak yg lain :P dapat dipromote kat blog yuyu sebanyak 5 kali..oke la tu kan?

    ReplyDelete
  3. tahniah...wahh bestnye mnang...hihi

    ReplyDelete
  4. tak habis riak tu..hahaa

    MUFFIN lagi best....<--riak kan..=)

    ReplyDelete
  5. pasni meletop la blog ni..hehe..tahniah! ^_^

    ReplyDelete
  6. @ujang9897
    haha..muffin tak best tak best..dapat sekali je..ni 5 kali kekeke

    ReplyDelete
  7. @YanaMIB
    aummm....makasih2 hehe

    aminnnnn..

    ReplyDelete
  8. wahh tahniah sb menang.. rasanya ada tuah lagi tak kalu join lucky draw saya?


    jom join lucky draw.. menang handmade coklet.. http://miszydian.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

    ReplyDelete
  9. @MiSzy DiaN
    huhu..makasih2..

    ada lucky draw pulak..insyaallah nanti saya join..makasih ye :D

    ReplyDelete
  10. WAHHH BESTTT! Jeles ah klo ginie..hehe. congrats fina :)

    ReplyDelete
  11. @Redbloodsnow
    hahah..thanks kak zie! rezeki pertama tahun ni :P

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected