Wednesday, April 27, 2011

[Tutorial] Letak link di kotak komen.

Entri ni di up sebab :

First : nak mintak maaf kat paeh ujey sebab saya terspam kat komen dia kat entri dia yang ni.



awal tu dia cuma tanya cmana sy letak link kat kotak komen dia..

dengan niat nak ajar, maka taip lah saya *taiptaiptaip dengan hati penuh ketulusan nak bagi ilmu kat kawan - kawan.

sekali tak jadi T__T

sabo je la

try punya try..tak jadi jugak. tsk.

dan dengan itu munculnya sebab kedua :

TUTORIAL MEMASUKKAN LINK DI KOTAK KOMEN.

Nak buat link kat kotak komen tu just buat camni :

<a href="LINK URL">TAJUK KESUKAAN HATI ANDA</a>


Selain membuatkan komen anda nampak kemas, ia juga boleh menaikkan trafik anda. serius. buatlah kalau tak caya.

oke bai. tido dulu.

rujukan : sini

27 comments:

  1. hehe..tq2..ada nama kat atas tu..x sangka ada orang sudi link ke blog sy..

    SABOR JE LA hehehehe...

    ReplyDelete
  2. @paih ujey
    hehe..nak buat apa berkira ngn kawan - kawan kn..

    ReplyDelete
  3. Mmg bagus letak link nih utk promosi. Huhiji

    ReplyDelete
  4. tutorial yg amat berguna nih fina :) thanx

    ReplyDelete
  5. terima kasih cipina.. semenjak saya mencuba tutorial ini trapik saya semakin menaik..

    koh koh koh...
    hai Cipina..

    hue hue hue..

    Singgah la blog sayerp..:

    ReplyDelete
  6. hehehe... jadik laaa... tq ek fina... dapat belajor perkara baru....

    ReplyDelete
  7. tutorial yang bagus nih
    thanks

    ReplyDelete
  8. bgs ne fina.. thx yer.. kehkehkeh. nk curikkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  9. @sop
    berkesan. kalau letak tajuk lagi gempak, lagi orang nak masuk

    ReplyDelete
  10. @Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)
    sama - sama :)

    ReplyDelete
  11. @ParkAir
    haha..ce tengok ce tengok jadi tak *buat tangan Usop :))

    ReplyDelete
  12. @Aujinz
    haha. bajet testimoni gelang AC ah tewww LOL :))

    ReplyDelete
  13. @Darkbatman
    curik je. saya halalkan siap - siap hehe

    ReplyDelete
  14. @LuLuLaLaLengLeng
    niat tu dah baik nak tolong orang, sekali silap teknik-.-'

    ReplyDelete
  15. @@in
    sama - sama ain :) jangan lupa amalkan selalu hehe

    ReplyDelete
  16. @hans
    :)

    @Fitrihadi
    haha! semua perkataan dia bantai buat link..sabo je la :P

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected