Saturday, April 9, 2011

Vlog Noh Hujan. @IniAnwarHadi comel. Tetibe.

Chiomel

Red heart

I’m sorry I’m sorry I’m sorry I’m sorry I’m sorry I’m sorry I’m sorry I’m sorry..Macam Anwar Hadi kan? Style tak? Okey aaaa.. – Noh

Ingat senang ka nak buat video log untuk upload dalam internet ni ha? Hang kena respek orang keja keras tgk. – Mat Kepo

Canne Anwar Hadi ngn Mat Luthfi tu terer – Noh

Ooooo hang baghu tau susah na..haa – Mat Kepo

- Petikan vlog Noh

First time tengok mukadimah dia ni, ai cuma dapat ungkap perkara ni je –-> HAHAHAHAHAHAHA. COMEL GILA!

Noh Hujan pun dah pandai vlog.

Tengok apa yang Anwat Hadi reply.

image

Nice nice Smile

Harap industri vlog kat Malaysia ni berkembang maju lah ye. Teringin jugak nak buat vlog tapi malu. Nak letak gambar sendiri dalam entri pun payah, inikan pulak nak buat vlog mehehe..

Insyaallah, kalau diberi kekuatan, mana tahu kan?

 

2 comments:

  1. Vlog memang bagus tapi kalau citer benda bukan2 rasanya membazir je. Tapi kalau dapat memberikan manfaat apa salahnya. Kalau pendakwah2 hari ni dapat amik peluang guna Vlog untuk sebarkan dakwah kan dahsyat tu. Makin hebat nanti.

    ReplyDelete
  2. @Syafrizal
    yap..berdakwah kalau dapat guna medium ni mesti lagi best. oh. lagi satu, pendekatan tu sama. haruslah berbeza dari kebiasaan. perlu kreatif utk mnenarik minat orang..

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected