Thursday, June 16, 2011

BALI: a simple giveaway for fabulous followers...

 

Cenderahati dari Bandung dah ada, dari Singapore dah ada, Thailand pun dah ada. Nak yang dari Bali pulak lah hehe.

Abang EQ ada buat satu giveaway untuk pengikut kecintaan beliau. Sapa yang rasa nak ole – ole dari Bali, silalah berkunjung ke blog beliau ye Smile

Rupa bentuk keychain tersebut

Ada 10 keychain untuk pengikut bertuah. Sapa nak, sila buat entri dah submitkan URL entri anda di entri BALI: a simple giveaway for fabulous followers... kat blog Abg EQ ye.

Kalau bertuah, alhamdulillah..kalau tak bertuah pun, alhamdulillah jugak sebab terupdate jugak blog saya ni hehe..

Chiow..Red heart

7 comments:

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected