Sunday, June 12, 2011

Bila Angry Birds cuba berdamai dengan babi–babi. Cer tengok ni @Aujinz @mimie candycane :))

Hahah. Hahah.

Say what?? Say what??

Waktu entri ni dipublish, saya dengan keluarga kat luar. Pegi makan – makan. Esok nak puasa Love StruckBatting Eyelashes

34 comments:

  1. omg this is funny hillarious...thanx fina..suke sangat...

    sat what! say what!

    ReplyDelete
  2. @Mimie.Candy Cane
    hahah..say what?? *teleng kepala hahaha

    ReplyDelete
  3. bhahahaha..gelak guling2 dgr "say what?" ;D

    ReplyDelete
  4. memang kelako..
    Saya dah tengok bulan lepas kot..
    memang lawak giler..

    ini rancangan dari tv Israel..
    koh koh koh..


    Say what?.. Say Whatt??.. F**K off!
    buahahhahaha..

    ReplyDelete
  5. @nanad
    hahaha..say what?? fok of ahaha :))

    ReplyDelete
  6. @Aujinz
    haha..yang say what ngn fok of tu yang paling kelakar :))

    ReplyDelete
  7. haha.. fuck off tu klakar.. hihi

    ReplyDelete
  8. @Orang Kampung
    tu lah haha..fok of fok of :))

    ReplyDelete
  9. Hahaha lawak gila, kalah sesame street!

    ReplyDelete
  10. @ParkAir
    tu lahh hahah. Tengok banyak kali pun tak bosan :))

    ReplyDelete
  11. Hahahah.. Best.. Angry bird rawks!

    ReplyDelete
  12. hehehe... fenomena angry birds dimana² :D

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum...


    saya dah penah tgk video ni. klakar! hahaha ...

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  14. @BLADE EDGE
    saya baru jumpa huhu

    ReplyDelete
  15. hahahaha!

    tak sangka kan angry bird makin populer!

    ReplyDelete
  16. @cik helena
    haha..semakin fofulerrrr..

    ReplyDelete
  17. abg eq sebelum tido akan main game ni kt hphone...ketagih dah! hehe

    ReplyDelete
  18. "say what ! say what ! "

    HAHA muka nak kerek jek.


    *kuat mencarut angry birds ni. HAHA tak nak kalah.

    ReplyDelete
  19. @HEROICzero
    haha..tu la pasal..garang betul.

    ReplyDelete
  20. ada tgk tak vid real angry bird dorg main kat youtube? my company do that =)

    ReplyDelete
  21. @Syam Komeng
    yang mana satu nih? yang T-Mobile punya tu ke?

    nak link :D

    ReplyDelete
  22. kurang ajar kot ketawa babi2 tu.. aku stress main menatang ni!!!

    ReplyDelete
  23. @JelinaJoli
    KAHKAHKAH..kroih kroih kroih

    ReplyDelete
  24. hahaha kelako..kelako...

    ReplyDelete
  25. @7245746461980196531.0
    hahah..hari2 tengok.


    ..sebab tak update blog-.-"

    tp memang tak sah tak gelak kalau tengok video nih haha.

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected