Friday, June 3, 2011

Bila blog direview oleh orang femes camnilah jadinya..

Sepatutnya saya kena pos pasal Shahz Jaszle kat blog selepas menulis entri ini. Tapi memandangkan blog ini cuma sorang je tuannya dan tuannya pulak kalau nak menulis kena ada mood dan kebetulan mood tuan blog ni pegi memancing kelaut, maka terbengkalailah entri pasal dia. Selalu macam ni. Haiz~

Tengoklah tarikh last entri kat blog ni. 1 haribulan haritu. Hari ni dah 3 haribulan >.<” Itu pun sebab teringin nk join Giveaway Nisa Menulis, kalau tak kira sendirila last update 28 Mei hari tu berapa hari blog ni tak diberi makanSad

Tadi sambil malas – malas dok blogwalking, tergerak nak check blog sendiri. Eh, ada 10 orang kat situ (ini kira banyak la bagi blogger yang tak tegar yang malas update dan malas blogwalking mcm Cipina ni) Ni mesti counter tu silap nihhh..Terpikir jugak apa yang sebabkan kemungkinan orang nak masuk ke blog ni. Follower pun tetiba bertambah. Asal nih? Apa saya dah buat eh?

Bila check Nuffnang, teediaa. Dari blog Yuyu Zalikha! Patotlaaaaa.

review_yuyu1

Ini pasal kes yang menang Giveaway Fererro Rocher hari tu la niOpen-mouthed smileHadiahnya dapat direview sebanyak 5 kali dalam masa sebulan..

review_yuyuComel kemain yang tak tahan tuBlushing

Hahah. Sekarang dah tahu cmana rasanya direview oleh blogger terkenal Nyah-Nyah

Sangat memberi kesan kt blog. Fiu~

Thanks adik Yuyu Big Grin

10 comments:

  1. saya pon terkesima hari ni.tiba2 dapat berpuluh-puluh follower..rupa2 nya direview oleh si Yuyu Zulaikha..

    ^_^

    ReplyDelete
  2. @HALIM
    huhu..tulah kan..tahniah yee

    ReplyDelete
  3. @aku azreen
    tu laa...silap2 bawak ke mimpi pn boleh jadi ni :P

    ReplyDelete
  4. Tahniah tahniah.. tang comel kemain tue yang tak leh blah.. koh koh koh

    ReplyDelete
  5. @Aujinz
    ehehe..makasih makasih..mahai tu yang comei tu hahah

    ReplyDelete
  6. blogger picisan dtg sini nk komen blog kamu..kehkehkeh.. lom terlambat nk wishhh tahniahhhh.

    ReplyDelete
  7. @darkbatman
    haha..picisan la sangat kan dia tu :P
    tenkiu for the wishhh :D

    ReplyDelete
  8. tuh lah yg syorganya di review blogger famous kan. zie lak tak pernah rasa..huhu

    ReplyDelete
  9. @Redbloodsnow
    alalala..kak zie pn femes apa :)

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected