Sunday, July 25, 2010

Berat badan sudah naik 5 kilo.

Pic6663

Berat sudah naik oh. 5 Kilo pulak tu.

Ini berat 15 hari lepas. Agak – agak nak naik ke turun lepas ni? Makan je kejanya.

Pagi kelmarin bersarapan dengan sebungkus nasi lemak dan semug teh. Tengahari pula makan bihun PAMA, kemudian disusuli dengan secawan aiskrim. Petangnya, pergi kedai beli roti azan dengan kuih pau bakar. Lama gila tak makan kuih pau dengan roti azan. Sedap gila. Nikmat. Cuma yang tak bestnya, roti azan dah naik harga dari RM0.30 jadi RM0.50. Kuih pau pulak, dari besar saiz piring cawan teh dah tinggal besar tapak tangan adik syabil je. Aish.

 

P/s – Abaikan mamee kat background gambar no satu tu :|

P/s – Abaikan juga ketinggian saya. Saya tau saya ketot=.=”

P/s – Cuba nak menulis se skema yang mungkin tapi tak boleh. Macam pelik. Kenapa nak tulis skema? Sebab saya try google translate kan penulisan saya, agak kelakar hasilnya.

‘’

8 comments:

  1. err... sy lg rendah dr awak... leks aar.. tu yg org ckp kita nih comelll!!! :))

    ReplyDelete
  2. alolololo..

    comelnye..dukung best nie...:">

    ReplyDelete
  3. owg pown naek 3 kg nie.. keh3.. dok umah je kan.. hehheheh

    ReplyDelete
  4. baru naik sket dh gelabah ka fina? ehee

    ReplyDelete
  5. @aque
    tu la. senaman dah kurang dah sekarang

    ReplyDelete
  6. @hiro
    5 kilo tu sikit hiro? arrrr

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected