Friday, July 30, 2010

Kemaskini Pantas

Time ni tengah siap – siap pakaian untuk cuti kali ni. Pergi ke Terengganu. Feri pukul 7 petang dan bas pukul 11 malam.

Akan menaiki bas dari Shahab Perdana ke Putrajaya.

Tunggu update dari saya. Atau follow twitter saya. Kawan – kawan kat facebook, jangan nakal – nakal ye TongueHee hee

Ambil cuti selama 3 hari. Ahad, Isnin & Selasa. Rugi pulak tak ambik cuti 5 hari terus. Kalau tak boleh dah bersenang – lenang tak payah fikir pasal kerja selama 9 hari Batting Eyelashes.

Takpelah, cuti lama – lama nanti kang lemau pulak nak masuk kerja.
Baiklah, tunggu update dari saya ye.
Nak siap – siap betul – betul tanpa teralih pandangan ke
si chomel ini dengan menidurkan dia sekejap sebab kalau tak, sampai ke tengah malam kerja tak siapNot talking

Pic6676Akan merindui pemandangan ini selama 3 hariSad
orang cakap, selalu tengok laut dapat pahala, betul eh?

dan jugak diorang diorang diorang ni

Pic7079  
Bad & Apis

dan juga

Pic7087
Julia gebus!Love Struck

Korang jaga makmal tu elok – elok ye, nanti kita beli extension kita pasang peti ais letak makanan tak berkhasiat kat dalam tu banyak - banyak. Makan sampai bos datang ketuk kepala sorang – sorang sebab dia panggil lambat sangat nak bangun jalan pegi ofis dia hahah.

Babai!KissCall meWaveHee hee

10 comments:

  1. @Aujinz
    aaaaish..yu nak p tengganu jugak kah :"> :-j

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti.. hmm.. bace post awak ni buatkan saye terpk... arghhh... saye dah lame tak bercuti.. migrain migrain... huhuhu :>

    ReplyDelete
  3. gagaga.. kalo dah letak peti ais.. jangan lupa letak microwave ngan dapur skali.. ^__^ mesti rasa indah je.. ^__^



    Aiz latest entry
    Kes Rasuk beramai-ramai di PLKN

    ReplyDelete
  4. @nexx-novel
    hee..makasih :)
    pegi la bercuti. tenang - tenangkan otak :D

    ReplyDelete
  5. @hiro
    kenapa takleh lama - lama? takut rindu ka? hahah

    ReplyDelete
  6. @AiZ
    haha..bijak bijak..pastu kena halau dengan penuh hormat. syahdu gitu :P

    ReplyDelete
  7. best tak pegi terengganu? hehe

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected