Sunday, July 18, 2010

Nak guna Ipad walaupun takde satu?

Keh keh keh..direct translate gitu..

Petang kmarin waktu tengah bermalas – malasan beronline, pegi ke innit sekejap. Segan betul rasanya nak padet blog..haih.

Terjumpa satu entri dari blog ni, dia kasi website nak test Ipad secara maya.

Saya dah try. Website pertama yang saya try tengok through benda ni harus la blog sendiri kannn..

dengan ipadpeek ni, korang boleh merasai pengalaman melayari internet menggunakan ipad.

Bagi yang dah pernah guna ipad ni, sudi - sudikanla share pengalaman kat sini Hee hee

Sangat jeles dengan adik cae ni. Suma gadget dia ada, iphone4 pun dia dah kebas. 2 pulak tuSmug

ipad_cae 

klik bagi besar

 

2 comments:

  1. saya dah try guna ipad.... nak berblogging tak best la. nak facebooking pun tak best gak...

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected