Saturday, July 10, 2010

Nuffnang : My third & fourth buffered earning.

Tak mau mau tajuk bahasa Inggeris. Feeling a bit guilty actually. Jarang menulis tapi ada jugak yang sudi tempek iklan dorang kat sini berlama - lama.

Terima kasih nuffnang.

Minta maaf sebab jarang update sejak kebelakangan ni. Dilanda masalah hingga melunturkan mood berblogging.

Lepas ni kena lebih rajin.

 

  nuffnang_3rd&4th_bufferedearning

nescafe_buffered

nescafe’s ads

snickers_buffered

snickers ads

 

Sorry >.<

24 comments:

  1. wow...good one..all the best ya^^

    ReplyDelete
  2. kena up trafik bagi makan BE tu..hehe


    Entri terbaru chekgu

    Kesan Piala Dunia Terhadap Pelajar

    ReplyDelete
  3. aiz pun hairan camne diorang bagi BE nih.. =__="

    ReplyDelete
  4. @n@m@n
    terima kasih cikgu. saya kena lebih berusaha! *budget korea :P

    ReplyDelete
  5. @AiZ
    rasanya berkaitan dengan trafik. tp aiz tak payah risau. aiz pun mesti banyak dapat BE sebab setiap kali akak masuk blog aiz, ada je iklan kat atas tu :D

    ReplyDelete
  6. @Lovely Emy
    terima kasih emy yg lovely ^^,

    ReplyDelete
  7. aiz pun tak tak tahu.. =__=" hmm.. lagipun skrg aiz join mangga Ad.. maybe takkan ade BE dah.. ^__^



    Aiz latest entry
    Bahaya di tempat yang ade WiFi
    jana wang yang terbaru blogger
    Kehebatan iklan pada minda kita
    Facebook vs blogger



    ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

    ReplyDelete
  8. @AiZ
    dik, akak jeles dgn aiz, takpelah letak ads dari mana pun..pengunjung beriban - riban datang blog dia hari - hari :P

    ReplyDelete
  9. @darkbatman
    dia punya celcom ads earning lagi buat saya jeles!

    ReplyDelete
  10. aiz nak kaji dulu mangga Ads.. kalau tak ok, baru aiz tukar ke nuff balik.. ^__^



    Aiz latest entry
    Bahaya di tempat yang ade WiFi
    jana wang yang terbaru blogger
    Kehebatan iklan pada minda kita
    Facebook vs blogger



    ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

    ReplyDelete
  11. @AiZ
    nanti inform kak fina resultnya oke :)

    ReplyDelete
  12. SUMPAH BEST
    sya tak pernah dapat pun BE
    T_____________T

    ReplyDelete
  13. @Umie gg rabbit
    thanks umie ^_^

    ReplyDelete
  14. @syahira ariff
    jangan risau dear, sikit hari lagi mesti dapat punya :)

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected