Sunday, July 18, 2010

Nak guna Ipad walaupun takde satu?

Keh keh keh..direct translate gitu..

Petang tadi waktu tengah bermalas – malasan beronline, pegi ke innit sekejap. Segan betul rasanya nak padet blog..haih.

Terjumpa satu entri dari blog ni, dia kasik website nak test Ipad secara maya.

Saya dah try. Website pertama yang saya try tengok through benda ni harus la blog sendiri kannn..

dengan ipadpeek ni, korang boleh merasai pengalaman melayari internet menggunakan ipad.

ipadpeek

snapshot

Bagi yang dah pernah guna ipad ni, sudi - sudikanla share pengalaman kat sini Hee hee

Sangat jeles dengan adik cae ni. Suma gadget dia ada, iphone4 pun dia dah kebas. 2 pulak tuSmug

ipad_cae 

klik bagi besar

 

10 comments:

  1. bg no akaun..gua bank in 5 juta..cukup nk beli ipad dan pad? haha.

    ReplyDelete
  2. @hiro
    amboi amboi..5 juta apa? RM saja yek, rupiah ke rupee ke tanak..heheh

    ReplyDelete
  3. bagus juga ni untuk kita2 yg tak mampu nak beli... :)

    ReplyDelete
  4. @papabear
    dapat berangan pun jadi la kan..hehe

    ReplyDelete
  5. owh...dah try..dah try. tp kalau la virtual touchpad tu betul2 leh digunakan (instead of menaip kat keyboard), baru la mcm real sikit

    ReplyDelete
  6. @Cik Yana
    itulah..awal tu ingatkan boleh taip kat situ..rupa2nya kena guna keyboard :P

    ReplyDelete
  7. bilalah aiz nak beli satu.. ^__^




    Aiz latest entry
    Aiz return.. haha.. memang takleh blah

    ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

    ReplyDelete
  8. @AiZ
    alolo..kumpul duit bisnes design n iklan yang banyak kat blog :P

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected