Monday, July 26, 2010

Ohh..gemuk lagi la cik Fina gayanya..

Baru balik dari pekan. Oh itu pukul 11.15 malam tadi. Ni sambil taip entri samil meraban kat facebook. Kenyang sampai nak muntah. Makan mee bandung yang banyak gila dengan udang yang berekor ekor tu ya allah nikmat, milo suam dengan kerang bakar. Nyams.

Pegi pekan sebab nak tukar kemeja yang beli tengahari tadi di Langkawi Parade. Ingatkan muat, rupanya kecik sket :P, nampak sangat la dah gemuk budak Fina ni..terlupa yang berat dah naik sejak beberapa minggu lepas akibat aktiviti membantai makan tak tentu masa sebab asal lapar makan asal lapar makan dan hasilnya badan yang semakin membulat. Dah la ketot >.<”

Pic7029mee bandung..nyams!

Pic7025 

milo dia kawww gila. i loike.

Pic7033

 

Asalnya nak tukar baju yang warna putih tu je, tapi last – last terbeli yang warna ungu tu sekali sebab harga yang saya nak tukar tu kurang dari harga baju yang beli tengahari tadi. Ada baki lagi RM5, nak tak nak kena beli item lain. Hasilnya, terpaksa beli kemeja ungu tu. Terpaksa lah sangat kau cik Fina oi..Itu pun mak yang suggestkan soh beli kemeja lagi satu untuk kerja. Kalau tak, benda mengarut – mengarut je yang dibeli..ehehe..

 

Oke, sudah masa tido. Besok nak pegi airport. Tak bukan sebab nak berangkat keluar dari Langkawi ke apa..Pegi airport sebab nak cari nyamuk >.<”. Kerjaaaaa…

Selamat malam!

9 comments:

  1. mee bandung tuh wat akak jd melior gulp gulpp ngidam jek taw yang

    ReplyDelete
  2. mee bandung tuh watkan akak melior gulpp gulpp ah. camno nih..adoii adoii..ngdam sudah :(

    ReplyDelete
  3. @Redbloodsnow
    ahaha kak zie, tunggu apa lagi..cepat2 la g cari..hahah

    ReplyDelete
  4. perghhhh heaven! blanja boleh?? orang langkawi semua cun2 dan pemurah..kan2? hehe


    - - -
    Contest Duit Raya Fitrihadi.com

    ReplyDelete
  5. apesal air milo hang macam nescafe??..

    ReplyDelete
  6. @Fitrihadi.com
    amboi amboi..dan dan lawa dan pemurah noo..

    ReplyDelete
  7. 1st time melawat sini...

    woo sempoinya mee bandong.. serta merta contents entry dihighlight kat situ bukannya kat berat badan naik..hehe..

    oh org lgkawi eh? rindunya kat langkawi... T_T

    ReplyDelete
  8. @Tupai Karan
    itu salah satu penyebab berat badan saya naik T___T

    eh, orang langkawi jugak ke? ke pernah tinggal kat sini?

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected