Saturday, July 31, 2010

Terengganu : Sini saya datang! (Here I come!)

30 Julai 2010

Pukul 4.30 petang kami sekeluarga bergerak ke Jeti. Sebelum tu singgah di Billion Supermarket membeli sedikit keperluan yang kalau takde memang tak boleh jalan – jalan dibuatnya. Makan pula di Laksa Penarak untuk santapan tengahari / petang sekaligus malam. Takut tak sempat makan bila tiba di sana (padahal ada masa lagi 2 jam sebelum bas jalan) dan takut jugak termakan kat gerai yang makanannya tak berapa sedap kat sebelah sana. Choi..muluttttttFeeling beat up 

Pic7165 
buat peneman dalam bas

 

Pic7166
satu beg lagi peneman kami sekeluarga

Pic7169
kesian beg Polo ni dah mengelupas

Pic7170  
kurang kasih sayang dari tuan dia sebab jarang guna. sobs

Pic7177
“Ini untuk Syaza” kata Syabil

Pic7175
last but not least gambar tauke blog.
Baik, sila muntah sekarangStriaght Face

 

Masa tengah padet ni, saya kat dalam feri. So, cepat sket dapat publish bila ada internet available. Hehe.

Okelah, bateri pun dah berlari perlahan (running low), berjumpa lagi di episod akan datang. Babai.

12 comments:

  1. meriahnya kamu semua ye, heee...

    fid last posts bas yang bas! benar!

    ReplyDelete
  2. @fiD
    hee..tunggu update seterusnya :D

    ReplyDelete
  3. terengganu welcome you!!.. =)

    ReplyDelete
  4. berlari rendah laaa...bukan perlahan..hahahahha...:))

    makan cekelat..

    ReplyDelete
  5. @Aujinz
    arrrr..betul laaa..salah translate plaks..

    ReplyDelete
  6. terengganu ada servis feri? aku baru tau.

    ReplyDelete
  7. @Benrauf 2.0
    entri ni pasal pemergian dari langkawi baru :|

    ReplyDelete
  8. @Sharinginfoz
    memang sedap. nyams!

    ReplyDelete
  9. macammane nak komen eh??


    rinduuuuuuuuuuuuu lahhhhhhhhhh!

    teheee

    ReplyDelete
  10. @7901359436283745965.0
    cik helenaaaa...lama tak nampak!
    ni kan dah komen ke..eheh :P

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected